Centre d'Educació de Persones Adultes Sant Antonius convida a una nova sessió del seu CLUB DE LECTURA. En aquesta ocasió us proposem…

Estupors i tremolors, Amélie Nothomb

Aquesta novel·la d’inspiració autobiogràfica, i que en el seu dia va obtenir un gran èxit entre els lectors i la crítica francesa, explica la història d’una jove belga que comença a treballar a Tòquio en una gran companyia japonesa. Però al Japó actual, fortament jerarquitzat, la noia porta el llast d’un doble handicap: ser una dona i ser occidental. Aquesta doble condició la convertirà en el blanc d’una allau d’humiliacions i d’una progressiva degradació laboral que la portarà del món de la comptabilitat a servir cafès, encarregar-se de la fotocopiadora I, per acabar-ho d’arrodonir, ocupar-se de la neteja dels lavabos d’homes.

El CEPA Sant Antoni té alguns volums per a prestar. Demana als professors de castellà, català o anglès i te n’informaran.

Ens reunirem divendres 15 de desembre, a les quatre de la tarda, en un lloc encara per concretar (s’accepten propostes).

Animeu-vos-hi!!